5 høydepunkter fra Netflix november 2016

1 des

Hver måned kommer det nye filmer og TV-serier til Netflix. Her er mine funn forrige måned, valgt fordi jeg liker dem eller har plassert dem på Min Liste.

cabininthewoods

The cabin in the woods

En morsom og skummel dekonstruksjon av grøssere omtalt på bloggen tidligere, når jeg så den på Viaplay.

ghostprotocol

Mission impossible: Ghost protocol

Action-serien med Tom Cruise blir bare bedre for hver ny film. Ghost protocol er nummer fire og den nestsiste. Animatør-regissøren Brad Bird lager den ene sekvensen mer nerverpirrende enn den forrige. Tom Cruise som klatrer på verdens høyeste hus er bokstavelig talt et høydepunkt.

Og når du først er i gang med Brad Bird, sjekk ut tegnefilmen The iron giant også. Den gikk under radaren når den kom ut, men har blitt en klassiker i genren.

Regissørens Tomorrowland kom også ut på Netflix denne måneden, men er mer et nobelt feilgrep av en film.

bringiton

Bring it on

Jentefilm om duske-jenter i hard kamp, men jeg bare elsker denne filmen. Den har alt en ungdomsfilm skal ha, men har det lille ekstra som gjør den ekstremt underholdende uten at jeg føler meg dum for å like den.

deep-space-nine-star-trek

Star trek: Deep space nine

Dette er min favoritt Star trek-serie. Den har kommet til Netflix som en del av en avtale hvor strømmetjenesten skal vise alt i franchisen, inkludert den nye serien som kommer på nyåret.

Det som gjør Deep space nine så bra er at den foregår på et sted, noe som gir settingen dybde, og at historien henger sammen gjennom alle sesongene. Den begynner å bli noen tiår gammel, så det er ganske mye avsluttende episoder også. Men det er tydelig at det var omtrent i denne perioden TV-folk begynte å ta mål av seg til å fortelle en historie over flere år.

Jeg har sett de to første sesongene på DVDer fra Netflix i USA for 15 år siden. Nå benytter jeg sjansen til et gjensyn og til å se resten av serien.

theexpanse

The expanse

Denne har jeg anbefalt til flere uten å se den selv. Noen har likt den, andre ikke.

Det jeg har lest er at det er space opera i vårt solsystem. Mange science fiction-entusiaster vurderer den veldig høyt. Sesong 2 er på vei i USA.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: