Stort utvalg standup-show på Netflix

31 jan

En genre Netflix har en imponerende samling av er standup-show. Avansert komedie har en renessanse nå med podcast, talkshows og artister som slår i gjennom på TV og film.

chelseaperetti

I Entertainment Weekly leste jeg om et show med Chelsea Peretti som nettopp hadde kommet ut. Siden det var produsert av Netflix, var sjansen stor for at det hadde kommet til Norge også. Der lå det ganske riktig og jeg så den drøye timen med standup.

Det var solid morsomt. Noen ganger kan standup bli forutsigbart, med sine egne klisjeer. Peretti klarte å overraske meg med interessante sosiale observasjoner og meta-humor som kommenterte genren.

Innledningen er nærmest en parodi på andre standup-show med en dramatisk presentasjon og liksom-klipp fra tidligere show.

Mindre vellykket er absurde bilder fra publikum og hva som skjer bak scenen underveus. Idéen så sikkert bra ut på papiret, men jeg synes det ødela flyten i vitsene.

Ellers er det nok av andre interessante standup-komikere på Netflix. Alt fra klassikere som Eddie Murphy og Richard Pryor til dagens mest anerkjente komikere som Louis C K.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: